Električni radiatorji za kopalnico Glamox

Dandanes se veliko govori o energetski učinkovitosti ogrevanja in vsekakor je prav tako, saj je prav, da energente uporabljamo premišljeno in preudarno. Za to, da nam je toplo, lahko namreč porabimo veliko ali malo energije, odvisno od tega, kakšno vrsto ogrevanja izberemo. Dejstvo pa je, da se običajno največ energije porabi za ogrevanje kopalnice, zato je še toliko bolj pomembno, da se za ta prostor poišče čim bolj energetsko varčen vir ogrevanja. Električni radiatorji za kopalnico Glamox vam omogočajo prav to.

Električni radiatorji za kopalnico Glamox so zelo varčni

Glamox je priznano norveško podjetje, ki izdelujejo najrazličnejše modele grelnikov, s katerimi lahko ogrevate prav vse prostore na učinkovit, predvsem pa varčen način. Njihovi izdelki veljajo za izredno energetsko varčne, saj se trudijo za to, da njihovi modeli porabijo čim manj električne energije, zato nenehno vlagajo v razvoj novih modelov in se trudijo, da so ti še boljši in še bolj energetsko učinkoviti. Raziskave kažejo, da porabijo celo do 35 % manj energije, zaradi česar predstavljajo odlično možnost za to, da pri ogrevanju privarčujete.

V primeru, da bi radi privarčevali pri ogrevanju vaše kopalnice, so električni radiatorji Glamox prava izbira za to! So učinkoviti, varčni, praktični za uporabo ter oblikovani tako, da se lepo prilegajo prav vsaki kopalnici, četudi je ta nekoliko bolj majhna in v njej ni na voljo prav veliko prostora, saj so zelo tanki. Poleg tega pa lahko na njih tudi varno in priročno sušite perilo, za kar poskrbi dizajn v obliki lestve.

Kje lahko kupiti varčni grelnik za vašo kopalnico?

Glamoxove izdelke lahko kupite marsikje, saj gre za uveljavljenega proizvajalca, ki je dobro poznan tako pri nas kot drugod po Evropi. Med drugim lahko njihove izdelke kupite tudi na silenos-ogrevanje.si, kjer boste dobili vse potrebne informacije o posameznih modelih ter izvedeli prav vse o njih. Prav tako pa so vam na voljo za strokovno svetovanje o tem, kateri model bi bil najbolj primeren za vas.