Kozarci za vino Leonardo

Od nekdaj obožujem sodobno in lepo oblikovanje, ki ga zahtevam tudi v vsakdanjem življenju oziroma pri uporabnih stvareh. Če oblikovanje nima uporabne vrednosti, potem pač nima smisla, kajne?

Ko sva z možem pričela načrtovati svoj dom, sem vedela, da bom zelo zahtevna, vse do zadnje podrobnosti. In tako je najina hiša nastajala štiri leta, sedaj pa že štiri mesece živiva v njej. Danes pa sem poskrbela še za zadnjo podrobnost – naročila sem kozarce.

Kozarci za vino Leonardo so bili dolgo moja želja, saj česa tako čudovitega in sodobnega še nisem videla. Od nekdaj sem občudovala tako kozarce kot druge njihove izdelke iz stekla v njihovih prodajalnah in sanjarila, da bom lahko nekoč z njimi opremila svoj dom. In zdaj bodo kozarci za vino Leonardo končno krasili tudi mojo mizo. Pravzaprav ne le tisti za vino, kajti kozarci za vino  Leonardo, ki sem jih izbrala, so del večje kolekcije, zato sem naročila tudi kozarce za vodo, vrč in vse ostalo, kar se potrebuje iz stekla za lepo druženje ob večerji – ja, takoj ko kozarci za vino Leonardo prispejo, nameravam povabiti nekaj prijateljev na druženje ob dobri hrani in dobrem vinu, da vendarle proslavimo najino vselitev v nov dom.

Saj vem, marsikdo od vas se sprašuje, zakaj sem tako obsedena z nečim takšnim kot so kozarci za vino Leonardo, in če povem, da gre za unikatne steklene kozarce, ki imajo v steklo vrezane čudovite rože, po svoji osnovni obliki pa spominjajo na kraljevske kupice, boste gotovo takoj razumeli, zakaj so tako posebni.

Seveda pa pri Leonardu nisem vzela zgolj izdelkov iz stekla, temveč sem že pred dvema mesecema poskrbela tudi, da sem pri njih dobila kar nekaj drugih praktičnih stvari za svoj dom. Tako posebni kot so kozarci za vino Leonardo, so namreč tudi njihovi drugi izdelki za dom, pa naj bodo uporabni ali zgolj dekorativni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *