Kristalni nakit

Kristal je od nekdaj veljal za vrhunski material. Ne glede na to, ali govorimo o kristalni posodi, vazi ali pa nas je prepričal kristalni nakit. Kristal, tako cenjen, prevzeten, naravnost čudovit.

Cenjeni materiali so zmeraj zaželeni, pa ne zato, ker bi jih želeli samo imeti, ampak imajo običajno tudi kakšno posebno moč. Predvsem kristal je eden takšnih materialov, ki je vsepovsod znan tudi kot nekaj mogočnega. Recimo, če samo pomislimo, kristalna magična krogla iz katere vedeževalci berejo usode. In vs nakit, ki odganja slabo energijo in nas prečrpava z dobro. Pravzaprav vedeževalci običajno delajo prav s to vrsto materiala.

Vsak od nas ima verjetno kakšen kos nakita, ki mu nekaj pomeni. Pa ne glede na material, je vedno z njim. So pa tudi takšni kosi, katerim zaupamo in niso samo pomembni za videz ampak imajo svojo posebno moč. Kar pa je odlično, da so tudi super odličnega, modnega videza in se bodo tako podali k prav vsaki opravi. Nihče pa ne bo poslutil, da gre za posebne vrste nakit.

Predvsem ženske so ljubiteljice nakita in vedno je veljalo, da ženski enostavno podari kos tega in te bo vzljubila. Pa seveda to ni nujno res, res pa je, da je vsaka ženska nekako »okrašena« s kakršnim koli nakitom.

Če pa dobimo v dar kakšen poseben kos, recimo kristalni nakit, ki pa še ima to super moč, bomo zanj zelo hvaležni. Verjetno nas bo tudi spremljal povsod in četudi bomo morebiti pred največjimi dvomi in žalostjo, se bomo zanesli nanj. Oprijemljiv material, ki kar bode v oči s svojo lepoto, nežnostjo in čutnostjo. Vrhunski material kristal, v različnih barvah in oblikah. Zato se bo kakšen kos našel prav za vsakega ljubitelja ali ljubiteljico. Vselej bo super lepo darilo za nekoga. Mogoče pa si ga podarimo kar sami in tako poskrbimo za lastno zadovoljstvo? Odlično, razvajati moramo v prvi vrsti sebe, da bi lahko ustrezno razvajali tudi druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *