Nič več omejitev pri športnih podvigih

Naš avto je res že premajhen za vse naše rekvizite in potrebe. Čeprav je karavan z zelo prostornim prtljažnikom, se vedno pogosteje srečujemo s pomanjkanjem prostora v avtu. Za kakšne daljše dopuste komaj pospravimo vso prtljago v našega jeklenega konjička. A ni le dopust problem, problem je postalo tudi družinsko smučanje in družinsko kolesarjenje. Odkar sta punci postali bolj veliki, že skoraj najstnici, smo postali veliko bolj aktivna družina kot smo bili prej. Otroci pač zahtevajo akcijo, gibanje in neprestano dogajanje. Sama nisem ravno navdušena, da so otroci cele dneve pred televizijo in računalnikom, zato ni bilo druge, kot da postanemo aktivna športna družina. A naš življenjski slog zahteva tudi nekaj prilagoditev. Predvsem kar se tiče prevoznih sredstev. Zato so bili strešni nosilci prvi naš nakup poleg športnih rekvizitov (koles, smuči in druge smučarske opreme…).

Akcijska ponudba nas je pritegnila

Izbrali smo zelo dobre, cenovno ugodne in kvalitetne univerzalne strešne nosilce. Aluminijasti strešni nosilci so lažji kot nosilci iz drugih kovin, avto pa je pred praskami zaščiten s posebno gumo. Izbrali smo jih kar na spletni strani withcar.si, kjer imajo pestro izbiro, na voljo pa so tudi za različna vprašanja in pomoč. Strešni nosilci so bili ravno v akciji, zato smo jih dobili za res ugodno ceno, pa še brez poštnine. Imeli so jih na zalogi, zato so bili že v dveh dneh pri nas doma.

Kupili smo dodatne strešne nosilce

Mož je bil s strešnimi nosilci zelo zadovoljen. Že po prvih nekaj izletih, ko smo nanje namestili naša kolesa, smo dojeli, da sedaj ne bomo šli nikamor več brez strešnih nosilcev. Kakšnih šest mesecev kasneje, se je mož odločil, da jih kupi tudi za moj avto. Tako bom lahko šla tudi sama kdaj s hčerkami na kolesarski ali smučarski izlet, če bo naš karavan zaseden. Z možem imava namreč vsak svoj avto, saj je mož veliko na službenih poteh.

Tako je res smiselno, da se ne omejujemo z našimi športnimi podvigi in si strešne nosilce priskrbimo za vsak avto. Strešni nosilci so omogočili, da lahko polno uživamo v naših športnih dogodivščinah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *