Odlični samolepilni trakovi

samolepilni trakovi
Samolepilni trak

Samolepilni trakovi so nepogrešljivi tako v pisarni kot doma, pa tudi pri pakiranju različnih izdelkov ter še marsikje. Pri tem so na voljo različne možnosti, ki se razlikujejo tako po dimenzijah kot po vrsti, barvah in drugih lastnostih. Pa tudi v tem, kako močno lepilo je naneseno na njih. Zaradi tega boste z nekaterimi med njimi odlično lahko zalepili predvsem papir, drugi pa so primerni tudi za lepljenje kartonske in druge embalaže. Prav tako pa so na tržišču na voljo tudi takšni, ki so še posebej močni in tako primerni tudi za industrijsko rabo.

Samolepilni trakovi za vse materiale

Pri izbiri lepilnih trakov je treba v prvi vrsti upoštevati, za kaj jih boste uporabljali. Kot že rečeno, obstajajo številne možnosti, med katerimi lahko izbirate. Za pisarniško rabo ni treba posebej tuhtati, katerega med njimi uporabiti, čeprav tudi na tem področju med njimi obstajajo velike razlike v kakovosti in obstojnosti.

Zaradi tega vedno velja izbrati zanesljivo in zaupanja vredno blagovno znamko, kakršna je Tesa. Gre za priznanega proizvajalca, ki ima v svoji ponudbi ogromno različnih rešitev za lepljenje, ki se lahko uporabijo tako doma kot v pisarni. Prav tako pa so v njihovi ponudbi tud samolepilni trakovi za industrijsko rabo, ki ustrezajo najvišjim standardom in specifičnim zahtevam posameznih industrijskih panog. Specialni trakovi so tako prilagojeni za točno določene namene uporabe ter zaradi tega še bolj skrbno izdelani in še bolj učinkoviti.

Različne dimenzije in barve

Bolj široki trakovi načeloma omogočajo boljšo obstojnost, poleg tega pa je z njimi lažje zalepit robove škatel ali druge embalaže. Dimenzije morajo biti tako prilagojene namenu uporabe, enako pa velja za barvo. Večina trakov je tako na voljo v različnih barvnih kombinacijah.

Potiskani trakovi za podjetja

Podjetja se običajno odločijo za uporabo potiskanih lepilnih trakov, s katerimi označijo embalažo svojih izdelkov, pošiljk ali paketov. Tisk je možen na večino vrst trakov, vsekakor pa se pred izbiro določenega samolepilnega traku velja pozanimati, ali je to možno tudi v vašem primeru.