Peg Perego, odlična blagovna znamka po odličnih cenah

pegperego-1Blagovna znamka Peg Perego že tradicionalno slovi po odličnih izdelkih, ki jih izdelujejo in vseskozi dopolnjujejo že od leta 1949. Družina Peg Perego, ki je zelo obširna, obsega vse od prefinjenih otroških vozičkov, kvalitetnih in varnih avtosedežev, inovativne otroške opreme pa vse tja do izredno trpežnih in robustnih vozil za otroke, ki narekujejo smernice ostalim proizvajalcem. Vsak korak izdelava, od zasnove, izdelave do testiranja končnega izdelka opravijo skrbni delavci podjetja Peg Perego in nihče drug. Tako kupec vedno prejme izdelek najvišje kakovosti ne glede na to, kateri izdelek Peg Perego kupi.

Peg Perego ponosno nadaljuje svojo tradicijo in potiska mejnike razvoja vedno višje, obenem pa njihovi izdelki odsevajo italijanski stil, temperamentnost ter kvaliteto. Pri Peg Peregu boste vedno našli izdelek zase in vašega otroka, pa naj živite v mestu, predmestju ali deželi in ne glede na to ali ste zelo zahtevni ali preprosti.

Vozički Peg Perego

Široka paleta otroških vozičkov zapolni še tako zahteven in specifičen segment. Če potrebujete izredno robusten voziček je tu GT3, za mestni vrvež bi tu med drugimi izpostavili Pliko mini ali Book+, ki izstopa iz povprečja z možnostjo izbire različnih ogrodij, ki ustrezajo vašim potrebam. Lahko izbirate tudi med športnim vozičkom, nekaterimi primernimi tudi od rojstva dalje, in kompleti, ki imajo poleg otroškega vozička še avtosedež skupine 0+ ter košaro. Z izbiro otroškega vozička ali kompleta Peg Perego boste prav gotovo zadeli v polno, saj so le ti tradicionalno kvalitetni in brez težav prenesejo par otrok.

Otroški avtosedeži Peg Perego

Italijanski dizajn, brezkompromisna varnost. Peg Perego ima v ponudbi kar nekaj avtosedežev, ki so na testih dosegli zelo visoke ocene varnosti. Med drugim je bil zmagovalec skupine 0+ avtosedež Primo Viaggio SL. Avtosedeži Peg perego so poleg varnosti usmerjeni tudi k velikemu udobju vožnje za otroka, saj so zelo nastavljivi, stabilni ter izdelani tako, da dihajo z otrokom.

Vozila za otroke

Ko pa govorimo o vozilih za otroka pa Peg Perego skoraj nima konkurence. Njihovi izdelki so nadpovprečno vzdržljivi in ravno tako kot vozički prevažajo več otrok v družini. Njihova terenska vozila s 24V napetostjo napajanja so praktično neustavljiva in kar kličejo po vožnji po bližnji okolici. Imajo pa tudi kar nekaj licenciranih modelov John Deere ter tudi štirikolesnikov ter mopedov.

peg-perego-2 (1)Ko blago hvali samo sebe

Peg Perego je ena najbolje prodajanih blagovnih znamk V Sloveniji in tudi po svetu. Pozna jo praktično vsak otrok, stara babica in tudi vsi vmes. Skoraj ni nikogar izmed nas, ki se z njihovimi izdelki še ni srečal, redki pa so tisti, ki so z izdelki Peg Perego imeli slabe izkušnji Ta pa že govori samo zase.

Blagovno znamko Peg Perego v Sloveniji prodajajo praktično vse trgovine z otroško opremo, tako fizične kot spletne trgovine, je pa po cenah ena najugodnejših otroška spletna trgovina Bimbo.si, ki vam poleg že tako ugodnih cen ob registraciji povrne 4% vrednosti nakupa v obliki točk zvestobe. To pa pri nakupa enega boljšega avta ali vozička lahko znese že do dobrih 40 €, kar pa v današnjih časih prav gotovo ni malo!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *