Polžja krema proti gubam

Ste si kdaj mislili, da bo ena najbolj učinkovitih krem za ohranjanje mladostnega videza kože polžja krema? Narava nam ponuja izjemne kozmetične učinkovine v najbolj nenavadnih oblikah – in če so se včasih uporabljala proti staranju, za preprečevanje gub in ohranjanje elastičnosti različna olja, so danes pogosto v uporabi tudi najrazličnejši živalski izločki in produkti, na primer čebelji strup in polžja krema.

Iz česa pa dejansko je polžja krema? Gre za izdelek, ki je narejen iz polžje hišice ali samega polža Pravzaprav se neverjetna kozmetična učinkovina za preprečevanje staranja kože pridobiva iz polžje sline, oziroma iz sluzi, ki jo polži izločajo za enostavnejše premikanje oziroma drsenje po podlagi. In če mislite, da je polžja krema dejansko utemeljena na nekih povsem novih spoznanjih, imate deloma prav, deloma pa se motite, Polžjo slino so že prve kulture uporabljale kot zdravilo, ki naj bi delovalo proti virusom, torej sodobno pridobivanje v kozmetične namene ni novo. Novo pa je, da se polžja slina oziroma polžja krema uporablja za preprečevanje staranja. Ko so polže pričeli množično gojiti zaradi njihove gurmanske vrednosti, so gojitelji sami opazili, da je zaradi rokovanja s polži na njihovi koži prišlo do pozitivnih učinkov, zaradi katerih je bila koža videti lepša, bolj gladka in napeta.

Kot se je po proučevanju tega zanimivega pojava izkazalo, je polžja sluz polna učinkovin, ki so koristne za ohranjanje mladostnega videza kože. Odlično poskrbi, da je polt videti mladostno sijoča ter zdrava. Da je koža gladka in napeta ter elastična – polžja krema zagotavlja, da se leta na koži sploh ne poznajo! In pravzaprav ni nič hudega, če za polžjo kremo doslej še niste slišali, na obrazu pa že imate gube, kajti dokazano je, da ta ne odpravlja zgolj prvih gubic, temveč uspešno vpliva tudi na že globlje in bolj izrazite gube ter jih zmanjša. Kako tudi ne, ko pa celo odpravlja brazgotine in strije ter očitno skrbi za popolno regeneracijo kože.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *