Stekleni kozarci Leonardo

kozarci leonardoSte si tudi vi kdaj želeli posebne kozarce? Če ste se že večkrat ustavili pred trgovinami s predmeti za dekoracijo doma in v izložbah občudovali domiselno oblikovane in barvite kozarce, je šlo gotovo za kozarce Leonardo, ki so pri nas že od samega začetka nekaj posebnega. Stekleni kozarci Leonardo so vam poleg klasičnih trgovin na voljo tudi v spletni prodajalni, ki se ponaša tudi z drugimi izdelki domiselnega »pop« oblikovanja, ki je danes tako priljubljeno.

Stekleni kozarci Leonardo so hitro prepoznavni tako po svoji obliki kot po barvitosti, poleg kozarcev pa kolekcije dopolnjujejo tudi drugi kuhinjski in dekorativni predmeti iz stekla, na primer vaze in svečniki, bovle, stekleni krožniki in podobno. Stekleni kozarci Leonardo so med najbolj priljubljenimi zato, ker hitro padejo v oko in niso zgolj kozarci z uporabno vrednostjo, temveč tudi z dekorativno. Še takrat, kadar niso v uporabi, temveč zgolj stojijo na pultu, so nekaj posebnega – če ne za pitje, pa zaradi svojega videza.

Stekleni kozarci Leonardo so del sodobnega življenjskega stila in se podajo v vsako kuhinjo oziroma jedilnico, iz katerih veje mlad, svež duh, priljubljeni pa so tudi v gostinskih in nočnih lokalih, saj s svojo barvo precej popestrijo dogajanje. Vsekakor pa ni nujno, da je glavna sestavina sodobnega in modnega oblikovanja prav barva – lahko se ji tudi izognete in se odločite za nevtralno, brezbarvno prosojno steklo. S tem gotovo ne morete udariti mimo, saj je ravno prav zadržano, da ni videti vsiljivo.

Stekleni kozarci Leonardo so nekaj, kar si gotovo velja ogledati in brez česar v svoji kuhinji ne boste mogli, še zlasti, če radi naredite vtis na svoje prijatelje in znance. Ko jih boste naslednjič povabili na večerjo, kavo ali pijačo, jim postrezite pijačo ali vodo v domiselnih kozarcih Leonardo, in hitro bodo navdušeni. Prepričani bodo, da v vaši kuhinji vlada poseben, domiseln in sodoben stil – in prav bodo imeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *