Tarot karte

Katera je vaša karta dneva? Kakšne so napovedi? Katera karta odkriva skrivnosti partnerskega odnosa? Katere lekcije nam sporočajo karte? Kakšna je letna napoved, pa tedenska? Dnevna? Vse to nam odkrivajo razne karte, med katerimi so za napovedovanje prihodnosti in drugih situacij ter pridobivanje odgovorov na razna vprašanja najbolj priljubljene tarot karte.

Vedeževalci s pomočjo različnih načinov in pripomočkov poskušajo odkriti nekaj, kar nam je še skrito in ga tudi ne moremo videti. Zanimivo je, da nam lahko oseba, katera nas prvič vidi zna toliko povedati o nas, kot bi nas spremljala prav celo življenje. Pa vendar vemo, da temu ni tako in, da so ljudje, ki resnično znajo brati, recimo iz kart. Nam morda določena karta ne pomeni prav ničesar, nekdo pa bo v njej videl našo preteklost, sedanjost in tudi prihodnost. Nekdo v njej vidi nekaj, kar želimo slišati, s pomočjo česar nas bo prepričal, da resnično ima to moč.

Tarot karte lahko razkrijejo ogromno in ne glede na vprašanje, nam bo vedeževalec znal pojasniti marsikaj. Z izbiro kart pravzaprav izbiramo, izločamo tisto, kar se upošteva za nas. Pa čeprav bi morda raje slišali kaj drugega, je lahko resnica popolnoma drugačna. In običajno nam vedeževalci ne lažejo, morda zgolj spremenijo način, kako nam določene stvari povedo. Zagotovo pa smo tam, da bi slišali prav tisto, kar vidi, ne glede na to ali je dobro ali slabo.

Vedeževalci nam lahko s pomočjo kart, krogle ali česa drugega lahko napovedo prihodnost, lahko vidijo določene stvari, ki so se že zgodile ali se dogajajo. In nam na podlagi videnj velikokrat razjasnijo dvome na marsikatera vprašanja. In prav to pričakujemo od vedeževalca. Osebo, ki nam bo v pomoč. Pa nas niti ne zanima ali bere iz kart ali se poslužuje kakšnih drugih metod, vse dokler nam lahko pojasni določene situacije v našem življenju, ki so se zgodile ali pa se dogajajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *