Tečaj za nohte – katerega izbrati

Kakšni so trenutni trendi na področju urejanja in stiliranja nohtov? Zagotovo je to področje, na katerem se trendi nenehno spreminjajo, prav tako pa prihajajo na tržišče novi izdelki in nove tehnike, ki jih mora vsaka nohtna stilistka dobro poznati in obvladati. Nekatere tehnike pa seveda ostajajo v modi, le da sčasoma postajajo še bolj izpopolnjene in dovršene, zato se je treba nenehno izobraževati in spremljati trende in novosti na tem področju. Kje se naučiti vsega tega? Tečaj za nohte pri MollonPro je v ta namen vsekakor dobra izbira!

Akademija Mollon PRO – Urnik tečajev in delavnic

Zakaj izbrati MollonPro?

Kakovosten tečaj za nohte je vsekakor tisto, kar iščete – in MollonPro vam ponuja prav to. Pri njih boste dobili vse potrebno znanje, predvsem pa vam bo vodja tečaja vse lepo razložila ter vas vodila skozi celoten postopek počasi in korak za korakom, tako da se boste naučili prav vse, kar vas zanima. Oziroma boste na lastne oči v živo videli izvedbo celotnega postopka ter ga nato lahko pod mentorstvom izvedli tudi sami. Vodja tečaja vam bo predstavila tudi različne trike in nasvete iz prakse, ki jih ne morete izvedeti nikjer drugje in ki vam bodo kasneje pri samostojnem delu prišli še kako prav.

Na izobraževanju MollonPro boste imeli dovolj časa tudi za vsa morebitna vprašanja glede postopka, prav tako pa boste spoznali ves material, ki se uporablja pri določeni tehniki, pa tudi prednosti določenega izdelka pred drugim, razlike med njimi itd. Ves material in pripomočke, ki se uporabljajo pri določeni tehniki urejanja ali podaljševanja nohtov, boste lahko tudi same preizkusile. Tečaj za nohte je zelo praktično zasnovan, zaradi česar boste po končanem izobraževanju imele dovolj znanja, da se z urejanjem ali stiliranjem nohtov v obravnavani tehniki začnete ukvarjati samostojno.

Na voljo so vam različna izobraževanja, med katerimi lahko izbirate glede na vaše predznanje, tehniko, ki bi se jo radi naučili, čas, ki ga imate na razpolago itd. Izbirate lahko med tečaji podaljševanja nohtov, permanentnega lakiranja, utrjevanja naravnih nohtov in še mnogo drugih. Po želji se vam lahko program tečaja tudi popolnoma prilagodi glede na vaše potrebe in želje, izobraževanja pa lahko potekajo skupinsko ali individualno.