Vse bolj privlačna izbira za podjetnike: virtualna pisarna

Iščete naslov, ki bo v očeh vaših strank deloval profesionalno? Imate pomisleke glede navajanja vašega domačega naslova kot naslov vašega podjetja? Vas skrbita cena najema in cena vzdrževanja?

Dobra novica! Ni vam potrebno najeti ali celo kupiti pisarne, da bi lahko občutili nekaj pisarniškega duha. Namesto najema poslovnega prostora in vsega kar sodi zraven – najema receptorja, nakupa celotne pisarniške opreme: od sedežne garniture, telefona, faksa in podobno – raje najemite virtualno pisarno in obrnite situacijo v vaš prid.

Zavedamo se, da je lahko ugled, ki ga ponuja pisarna v središču mesta, velika prednost. Vendar kljub ugledu, ki ga prinese izgled prostorov in lokacija vaše pisarne, lahko to predstavlja kar velik finančni zalogaj, ne glede na to, ali gre za podjetje kot organizacijo ali pa za podjetnike posameznike, ki so pravkar začeli svojo podjetniško pot. Pot kot startup podjetje. Zato je tu na voljo čedalje bolj uveljavljena, tako imenovana virtualna pisarna.

Prednosti virtualne pisarne je več. Če si zagotovite poslovni naslov pri ponudniku, ki ponuja privlačen naslov (primer: veliko mesto, kot je na primer Ljubljana) si lahko zagotovite večje zaupanje s strani vaših strank. Virtualna pisarna je cenovno ugodna odločitev. Za nekaj evrov na dan si lahko zagotovite vse, kar pisarna potrebuje. Od prejemanja navadne in priporočene pošte na dani naslov, skeniranja ali prepošiljanja pošte na vaš domači naslov, do možnosti najema dodatne sejne sobe za sestanke, kjer se lahko v profesionalnem okolju srečujete s svojimi strankami.

Je izjemno sredstvo za startup podjetja, kajti obratovalni stroški so nizki, kar ima ključno vlogo, zlasti ko si šele ustvarjate ime. Namesto da si za poslovni naslov izberete svoj domači naslov, si lahko torej zagotovite poslovni virtualni naslov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *