Dizajnerski radiatorji Glamox so čudoviti!

Vam je pri opremljanju poleg funkcionalnosti zelo pomemben tudi estetski vidik? Potem so dizajnerski radiatorji Glamox vsekakor prava zadeva za vas, saj boste z njimi lahko poskrbeli za lepo in funkcionalno opremljene prostore. Čudoviti modeli so lepi na pogled ter zasnovani tako, da se podajo prav v vsak prostor. Prejeli so tudi kar nekaj oblikovalskih nagrad, zato so primerni za vse, ki svoj dom ali poslovni prostor želijo opremiti čim bolj estetsko.

Velika izbira različnih modelov in barv

Pri tem vam je v pomoč tudi velika izbira, saj lahko izbirate med številnimi modeli. Vsi so na voljo v različnih dimenzijah, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam, prav tako pa je na razpolago velika izbira barv. Tako lahko radiator postane osrednji predmet v prostoru, ki bo vzbujal poglede občudovanja, ali pa popolnoma neopazen kos opreme, ki se bo praktično zlil s steno, saj so modeli tanki in zaradi tega tudi nadvse funkcionalni.

Odličen dizajn in izredna kvaliteta

Pri izbiri oblike imate tako popolnoma proste roke, za kakovost pa vam ni treba skrbeti, saj so dizajnerski radiatorji Glamox zelo kvalitetni, ne glede na to, kateri modeli izberete. Prav vsi modeli omogočajo učinkovito in varno ogrevanje vseh prostorov, saj imajo posebno zaščito proti pregrevanju ter so na sploh zasnovani zelo premišljeno in tehnološko dovršeno. Zaradi tega porabijo tudi zelo malo električne energije in so tako pri ogrevanju zelo varčni, kar je poleg drugih odličnih lastnosti in dobrega dizajna vsekakor pomemben faktor pri izbiri.

Pametni termostati za še večje udobje pri ogrevanju

Predvsem pa imate na voljo izbirati tudi različne termostate, ki poskrbijo za to, da bo ogrevanje še bolj natančno, enostavno in udobno. Med strankami so v zadnjem času še posebej priljubljeni tako imenovani wifi termostati, ki so povezani z brezžično internetno povezavo in jih je možno upravljati tudi na daljavo. V ta namen je strankam na voljo tudi aplikacija, ki si jo lahko namestijo na svoj telefon ali kakšno drugo napravo.