He shou wu

Črnolasi gospod He je zagotovo nekaj, kar zna biti del Kitajske. Ampak le, če vemo zakaj se gre. Pravzaprav se kitajsko reče he shou wu. Tako smo lahko prepričani, da gre za nekaj kitajskega. Slovensko mu rečemo kitajski dresen ali pa kar gmoljasti slakovec. Vam je že kaj bolj znano?

Gre za rastlino, zelišče, ki je pogosto rabljeno prav v kitajski medicini. Zakaj točno verjamemo v kitajsko medicino, kako to, da ji tako zelo zaupamo, niti ni tako zelo pomembno. Verjetno tudi, zaradi vseh, ki so z njeno pomočjo dosegli odlične rezultate in odlično vplivali na lastno zdravje. In prav to je pravzaprav najbolj pomembno. Kar pa je najbolje, je to, da nam niti ni potrebno oditi na Kitajsko, da bi imeli možnost poskusiti, kajti danes so nam na voljo prehranska dopolnila kitajske medicine.

Zakaj bi he shou wu sploh potrebovali? Ker se ne želite prezgodaj postariti. Kdo si le tega želi? In tudi, ker želite nemoteno in zdravo delovanje ledvic in jeter. Zato. Skrbi za zdravje vitalnih organov in dejansko še poskrbi za prijeten videz kože. Kaj neki bi si lahko več želeli. Nas torej ne čudi, da je tako zelo rabljeno zelišče v Aziji. Ima pa tudi dolgo življenjsko dobo, kar verjetno nakazuje na to, da je polno raznih odličnih sestavin.

Kitajska medicina je nam Evropejcem že od nekdaj zanimiva in jo nekako poskušamo raziskati, pa vendar je dokaj zahtevna, glede na to, da je ogromno različnih zelišč in, če bomo želeli poznati vsaj večino teh, bomo morali temu posvetiti kar nekaj časa, energije in truda. Če pa želimo še katera od njih poskusiti, pa toliko bolje. Gre za naravna prehranska dopolnila, katera običajno nimajo slabih stranskih učinkov in je njihova uporaba izjemno varna ter zanesljiva. Najbolje pa je to, da lahko pričakujemo odlične rezultate. Kakšen pa bo časovni okvir tega, pa je seveda odvisno od mnogo drugih dejavnikov.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *