Novi otroški vozički Cam

V najnovejši kolekciji 2017 je blagovna znamka Cam predstavila 2 nova športna vozička z imenoma Curvi in Cubo. Oba sta zelo uporabna saj sta primerna za prevoz otroka vse od rojstva dalje, a sta tudi dovolj različna, da upravičita plasiranje obeh modelov.

Cam CUBO

Cubo pokriva segment vse bolj iskanih in priljubljenih vozičkov »On the go«. To pomeni, da gre lahko z vami vsepovsod. Tudi če potujete z letalom ga lahko brez skrbi, kot osebno prtljago, vzamete na letalo. Z zelo kompaktnimi dimenzijami in nizko težo ga boste brez težav pospravili v prostor za prtljago nad glavami potnikov. Otroka vam tako z uporabo vozička Cubo skoraj nikoli ne bo potrebno nositi v rokah.

Vendar kljub navedenemu otroku ponuja obilico udobja med vožnjo. Naslon se popolnoma položi zato bo otrok lahko ne glede na starost zelo udobno spal. Strehica je zelo velika in lepo zaščiti otroka tudi med spanjem. Vsa štiri kolesa so uležajena in vzmetena. Vožnja je zato enostavna, mirna in udobna.

Nadvse moderen izgled pa še poudari drugačna zasnova prednje prečke, ki otroka varuje tako s vertikalno palico, kot s samo prečko. Otrok bo tako imel kasneje še več svobode s popolno varnostjo.

Cam CURVI

Otroški voziček Curvi pa spada v razred lahkih vozičkov, ki pa imajo istočasno vse. Če se potikate večinoma po utrjenih površinah je Curvi idealen za vas. Za nizko ceno v bistvu dobite vse kar potrebujete za prevoz otroka od rojstva dalje. Zaradi ravnega ležišča, ki je zelo široko bo tudi v tem otrok udobno spal v vseh starostnih obdobjih.

Za udobnejšo vožnjo so kolesa v parih. Tako lepše in lažje pobirajo neravnine, ki bi jih slučajno srečali na vožnji. Za neutrjene površine pa lahko dodatno še blokirate vrtenje prednjih parov koles.

Da pa je lahko Curvi res vaš vsakdanji prijatelj poskrbi še izdatna dodatna oprema, ki je serijsko priložena ob nakupu vozička. Za neugodne vremenske razmere poskrbita topla zimska prevleka ter zaščite za dež. Za zaščito pri vročih dneh skrbi zelo velika strehica. Za pa so vsakdanji opravki užitek poskrbi lahko ALU ogrodje ter dovolj velika nakupovalna košara.

Ker je varnost na prvem mestu

Cam pa svoje poslanstvo izdelave otroških vozičkov jemlje zelo resno vse svoje izdelke pred plasiranjem na trg izdatno preveri. Oba vozička sta tako prestala teste delovanja zavore, kjer preskušajo delovanje zavor, teste vožnje in zahtevane varnosti, ki jo morajo zagotavljati varnostni pasovi ter teste proti nehotenem zapiranju vozička med tem, ko je v njem otrok.

Vsi otroški vozički Cam pa so testirani tudi na obrabo in poškodbe, ki nastajajo med dolgotrajno uporabo vozičkov.

Z izbiro modela Cubo ali Curvi tako skoraj ne morete zgrešiti. Oba sta odlična spremljevalca v mestnem vrvežu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *