PEGASTI BADELJ

Hecno, kakšna imena imajo nekatera prehranska dopolnila. Recimo pegasti badelj – Bioforma. Mi ko slišimo to besedno zvezo, pomislimo na eno veliko zeleno bunko s pegicami. Pa vi? Kakorkoli, pomembne so pa najbolj njihove učinkovine, kajne? In ste slišali za omenjenega?

Včasih nismo ravno zaupali zdravnikom in njihovim vsem kemičnim substancam, kajne? Pa vendar, telesu lahko pomagamo tudi na naraven način in sicer z uporabno 100% naravnih prehranskih dopolnil. Vemo, kako je narava bila prijazna do nas in nam je omogočila ogromno različnih naravnih sestavin, katere smo ljudje skozi stoletja ugotavljali čemu služijo in končno imamo sedaj jasno sliko, kaj je za kaj dobro in čemu služi ali pomaga.

Veliko je stvari, katere uživamo in, ki škodujejo jetrom. Pravzaprav se tega zavedamo, pa se kljub temu jim ne upremo in so vedno znova in znova na našem krožniku ali kozarcu. Pravtako z raznimi izdelki in prehrano škodujemo organizmu in ga nenehno zastrupljamo in so enako tako sestavni del našega jedilnika. Zakaj ljudje to počnemo zavedno, nam seveda ne bo nikoli popolnoma jasno. Če smo tudi eden tistih, ki ne pazi na prehrano in si mislimo, da nam zaradi tega ne bo nič hudega, je dobro, da vsaj kdaj pa kdaj posežemo po kakšnih prehranskih dopolnilih, ki pomagajo jetrom in organizmu, saj vemo, kako močno je naše zdravje ogroženo, zaradi teh dveh človeških dejavnikov. Recimo, prav pegasti badelj je eden takšnih, ki nam pomaga oziroma našim jetrom in pravtako spodbuja čiščenje organizma. Ker je v različnih oblikah, ga lahko uživamo kot tinkturo, čaj, kot olje ali kapsule, semena, je njegova raba zelo enostavna. Torej nimamo razloga, da vsaj enkrat ne bi pomislili na jetra, ki imajo tako pomembno funkcijo in na organizem v celoti.

Ljudje si torej zavedno škodujemo in se tudi zavedno zdravimo ali pa si pomagamo na različne načine s pomočjo naravnih sestavin. Kar pa je super in še boljše je, da so nam vse te na voljo kadarkoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *