Unikatna knjiga za vašega otroka

Razmišljate, kako bi vašemu malčku namenili kakšno malenkost, s katero bi mu pokazali, kako zelo ga imate radi? Pa naj bo to za rojstni dan ali pa ob kakšni drugi priložnosti. Nikoli ni neprimeren dan za obdarovanje. Zakaj torej ne bi vašim sinovom ali hčerkicam, vnukom ali vnukinjam, podarili prav posebne otroške knjige, ki bodo izdelane prav posebej za vašega otroka. Prav ste slišali, vašemu malčku lahko podarite pravi mali unikat, ki bo dal vašemu otroku vedeti, kako zelo ga imate radi in koliko mu pomenite.

Pri podjetju Mali junaki namreč lahko izdelate otroške knjige, ki bodo posebej prirejene po vaših željah. Vse kar morate narediti je, da na spletni strani www.malijunaki.si izberete najljubšo knjigo. Izbirate lahko med raznoraznimi zgodbicami, ki so primerne za otroke vseh starostnih razredov. Prav tako, se delijo tudi po spolu, tako imate na voljo slikanice posebej za fantke in posebej za punčke.

Ko si izberete željeno knjigo, katere zgodba vas je najbolj prepričala, nastopi korak, ko glavnega junaka te zgodbice zamenjate z vašim otrokom. Glavnemu junaku torej dodelite spol in ime vašega otroka, poleg tega pa mu spremenite tudi izgled, tako da bo ta kar se da najbolj podoben izgledu vašega otroka. Spremenite mu lahko barvo las, oči, obliko frizure, mu dodate pegice in očala in mu izberete najljubšo barvo oblačil. Tako torej se bo vaš malček prelevil v pravega literarnega junaka, ki bo pogumno odkrival svet onkraj devetih gora in devetih voda.

S prav posebej prirejeno otroško knjigo za vašega najmlajšega pa mu ne boste samo povedali kako zelo ga imate radi in kako zelo edinstven je, ampak ga boste lahko naučili tudi prav posebnih življenjskih lekcij in mu obenem vlili volje in moči za nove izzive, ki mu jih bo postreglo življenje v letih odraščanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *